Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Acer Aspire 5742g töltési...

Acer Aspire 5742g töltési probléma?

Figyelt kérdés
Tegnapi nap folyamán szerettem volna feltölteni a laptopomat, de valamiért nem érzékeli a töltést. Aksiról működik, de nem tölt, és nem is jelzi ki, hogy csatlakoztatva lenne a töltő. Aksi nélkül nem kapcsol be, és a ledek sem világítanak. Ha visszateszem az aksit, és csatlakoztatom a töltőt, akkor az egyik led narancssárgán elkezd villogni. A töltő elvileg 19V-os, ma leteszteltem multiméterrel, 17V-ot ad le. A laptopban lévő AC csatlakozót kB 3hete javítottam meg, az működik. Esetleg valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a probléma?

2020. márc. 28. 10:53
 1/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

miert nem "valaszoltad meg"?

probald ki masik toltovel

vagy csinald meg a toltot

kamion nem ertem :D

2020. márc. 28. 12:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Ilyen sokat jelent ez a két volt?
2020. márc. 28. 12:44
 3/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

nagyon, meghozza ez a "jobbik" eset mivel 21V lehet kinyirna par dolgot, ha nem is azonnal ami meg rosszabb mert akkor biztosabban

Ezenkivul ha van harmadik "erzekelos" tuskeje is lehet az (is) serult

szoktak szetkapni toltoket,

illetoleg ma mar eleg olcsok, utangyartott vagy hasznaltak meginkabb

2020. márc. 28. 12:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Tényleg a töltő volt a ludas, köszönöm a segítséget :)
2020. márc. 29. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!