Melyik a jobb monitor?
Az első:
BENQ G2220HD
A második:
LG W2053TQ-PF
Egyszerűen nem tudom eldönteni melyiket vegyem,mind2 nagyon tetszik.Ja, és az LG válaszideje 2ms, az oldalon gondolom elírták.Csak játékra használnám a monitort, a gépem bírná a fullHD felpontást is.
Itt pl. azt írják hogy 2ms a válaszideje az LG-nek(mint minden más oldalon is).Ipon-on viszont 5ms-t írnak, ezért mondtam hogy az iponon elírták.
Bocs hogyha félreérthetően fogalmaztam volna.
Az LG jobb de kisebb a felbontása mint a BENQ-nek!
de szerintem jó mind a kettö:D:D!
Igazán nem probléma:).Az LG-nek a mérete és a felbontása kisebb mint a Benq-nak.A válaszideje viszont kevesebb.És sokak szerint az LG jobb márka.Külsőre meg mind2 tetszik.Tehát ont ugyan annyi érvem van az LG mellett mint ellene.Úgyhogy még mindig nem tudom melyiket kéne megvennem XD
Esetleg aki jobban ért hozzá mint én segíthetne egy kicsit.
LG szebb
De a Benq nagyobb merete es a felbontasa is.
Nem tudom talan az LG
Samsung-ból ezt néztem ki:
SAMSUNG B2030
A gond az hogy Samsungnál sem találtam olyan fullHD monitort ami 37k környékén van és DVI csatlakozós lenne.Gondolom mivel az LG és ez is ugyan olyan árban van mint a Benq de kisebb méretű és felbontású ezért jobb minőségűek.Valószínűleg akkor vagy a Samsung vagy az LG lesz.A SAMSUNG B2030-asról mi a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!