Miért divat a az íves monitor?
Nem vagyok tudatlan, sem bunkó. De nagyon unom, hogy itt mindenki azt várja, hogy a sültgalamb a szájába repüljön. Ahelyett hogy az eszét, és a Google-t használná.
Eddig a 2K-t és a 144Hz-et miért nem említetted ? Elfelejtetted ? Akkor hogy vársz választ ?
Vagy azért volt olyan a hangnem amilyen mert úgy teszed fel a kérdésed mint egy toporzékoló hülyegyerek, ehhez meg nem sok embernek van türelme, pláne ha segítséget kérsz.
Azért divat mert monitorhoz közel ülsz, és ekkora kijelzőnél torzulnak a színek valamelyest még IPS panelen is(TN\VA panelen meg pláne) egy bizonyos szögön kívül(persze lehet írni hogy a betekintési szög 178 fok, de sosem annyi, csak a szabvány lazább a kelleténél). Ideális esetben pontosan szemből nézed a pixeleket, ez nyilván nem lehetséges, de az ív segít a problémán. Amúgy meg hagyjál már, alig pár fokban íveltek ezek a monitorok, az egyetlen különbség hogy nem néz ki ótvarul a panel széle ha közel ülsz hozzá. Amíg két monitort használtam bele is döglöttem volna ha nem fordítom mindkettőt magam felé.
nem monitor kell találtam is egyet lehet LG 32GK650F-B
vélemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!