Miért akad az HBO GO a laptopon?
Figyelt kérdés
Számítógépen, telefonon nem akad, csak laptopon. Miért?
Talán kevés lenne a laptop az HBO-hoz?
Laptop adatai:
Intel® Pentium® N3710 1.60 GHz Processor
Memória: 4 GB DDR3 1600 MHz
Videókártya: Intel® HD Graphics 405
2020. márc. 27. 12:50
1/4 Koplárovics Béci válasza:
Elég gyengécske laptop, ez okozhat akadást. A proci sem túl acélos, a "videokártya" meg pláne.
2/4 A kérdező kommentje:
Hogyha nem lett volna egyértelmű a kérdésem: akadás alatt nem a kép akadására gondolok, hanem a bufferelésre, van hogy szépen megy, de valamikor egyfolytában "akad" (bufferel). Gépen, telefonon nincs ilyen probléma, és nem a nettel van a baj.
2020. márc. 27. 13:54
3/4 anonim válasza:
ha wifiről használod lehet újra kéne telepíteni a wireless antenna illesztőprogramját.
ha kábelesen lehet hibás a kábel vagy a kábel dugózása
4/4 anonim válasza:
Nem kell itt semmit sem újra telepíteni..
Nekem is volt ilyen, nemrég váltam meg tőle, semmire nem jó!
Akár mit csináltam vele, bármilyen Windowst telepítettem, egy idő után mindig akadt mindent! A Föld védelmébe érdekében ilyen hulladékokat NEM SZABADNA gyártani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!