Ez segítene valamennyit?
Figyelt kérdés
Hangosan jár a procim hűtő ventilátora.
Tegnap kitisztítottam, ugyan rengeteg koszt kiszedtem belőle, de még mindig hangosnak érzem a gépet.
Láttam, hogy régi rajta a paszta a processzor és a passzív hűtő közt, szerintem az már nem vezeti a hőt ilyen gumis cucc már.
Ha letörlöm ezt a régi pasztát, akkor jobb lesz valamivel a hűtés és nem fog folyamatosan gyorsan pörögni a ventilátor ?
Köszi a válaszokat!
2020. márc. 26. 14:41
1/7 A kérdező kommentje:
Persze veszek majd új pasztát és teszek rá.
De ez a régi ami most rajta van, inkább szigetel, mint hőt elvezet, szerintem.
2020. márc. 26. 14:52
3/7 A kérdező kommentje:
csak rendelni tudok a media markt-ből.
1-5 nap mire ideér plusz a hétvége.
Addig ha leszedem a régi pasztát, nem lesz baja a procinak ?
2020. márc. 26. 15:54
4/7 MGéza válasza:
De lesz. Paszta nélkül alig lesz hővezetés, minimális. Megsütni nem fogod mert a hővédelem előbb avatkozik majd közbe, de inkább ne próbáld ki.
5/7 A kérdező kommentje:
Új pasztával van esély rá, hogy halkabb lesz a masina?
2020. márc. 26. 23:49
6/7 MGéza válasza:
Elvileg jobb lesz a hőközlés, ha hőmérséklet függőre van állítva a ventilátorvezérlés akkor igen. Ha eddig fix fordulatszámon ment akkor a ventit is érdemes kenni.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem fix fordulatszámos!
2020. márc. 28. 00:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!