Használt (drága) videokártya vétele? Ti vennétek?
Főleg, ha egy drágább kártyáról van szó, mondjuk egy GTX 1080 TI-ról. Ugye lehet, hogy bitcoin bányászatra használták, úgy pedig 24 órába ment, az élettartama pedig lecsökkent. Ezt meg lehet tudni vhogy, hogy használták-e rá? vmi programmal esetleg? mert lehet, hogy az eladó fél megengedi hogy kipróbáld, akkor még ugye működik rendesen, aztán 1 év múlva befuccsol, a pénz meg oda.
Kinéztem most egy asus rog strix gtx 1080 TI-t használtan, szerintetek használták bitcoin bányászatra?:
Ne a bányászoktól félj, hanem a gémerektől.
A bányászgépeket jellemzően alulfeszelve 0-24-ben használják konstans hőmérsékleten és terhelés mellett.
Ez sokkal kevésbé megterhelő, mint amikor hardcore játékosok rángatják a teljesítményt, meg emelik az órajeleket ész nélkül.
Nem ismerem a szlovákiai használtpiacot, de Magyarországon nem adnék 500 eurót egy ilyen kártyáért a jelenlegi valuta árfolyamon.
Mi nem akarunk venni...de a hardveraprón olcsóbb.
Nagyon megbízható eladótól vennék, ha ilyen teljesítményre lenne szükségem. A mostani RX 580-am is hardveraprós, viszont 2000+ pozitívos emberkétől vettem, így nyugodt voltam afelől, hogy nem leszek átverve.
500 eurót szerintem sem ér, főleg gari nélkül nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!