Milyen valódi gamer 7.1-es fejhallgatót ajánlotok ami vezetékes?
Arra gondolok, hogy nem digitális 7.1-el rendelkezik,hanem valóban ennyi hangszoró van benne.
A mikrofon nem szükséges.
Olyat keresek ami nem horror árú, tehát inkább 50 000 forint alatt.
Tudtok mondani valami nagyon jót? Jelenleg egy Hyper X cloud 2-est használok, de 2 éves és a vezeték megkeményedett a párnái meg szétjönnek folyton.
Sajnos én kívülálló vagyok ebben a témában, mert csak két fülem nőtt...de majd a nyolcfülűek biztosan tudnak valami jó vételt.
Amit kétfülűként mondhatok az az, hogy értékelhető két hangszórót sem kapsz gombokért, nem hogy nyolcat....és akkor még a fejhallgató erősítőről szó sem esett (ha már nagyon jó minőségre hajtasz)
Ilyenről én nem tudok, csak virtuális 7.1-es térről.
A helyedben inkább vezeték + párnacserét eszközölnék, aligha fogja azt a szintet hozni bármelyik 7.1-es vacak hozni mint az a Takstar Pro80 klón.
Minden esetre ha érdekes más is, DT770 Pro-ra feltétlen nézz rá mert nagyon jó darab és kényelmes is.
hypno: légyszi ne kommentelj, ha nem értesz hozzá, amugy 8 hangszoró van mindkét fülednél. Egyszer probálj ki egyet, ha ugy lenne ahogy mondod, akkor nemtudnád a valóságban se megmondani, hogy hátulról jön e a hang vagy jobb oldalról.
#2: köszi, de nem akarom ezt már javítgatni, amit meg mondtál az szerintem kb olyan mint a mostani fejesem, de köszi azér
Amugy a figyelmedbe ajánlom például a razer Tiamat-ot. Ez egy igazi 7.1-es füles. Viszont ez már a második verziója.
2x8, azaz 16 db hangszóró? Ezt ki mondta neked? (És én nem értek hozzá?)
A hallásod 2.0-ás. A sokcsatornás megszólaltatásnak csak ott lehet igazi létjogosultsága, ahol egy helyiség akusztikájához kell igazodni, azt korrigálni.
Amúgy a mostani fejesedhez gombokért tudsz rendelni plüs fülpárnát Kínából.
#De elmondtam, hogy nem szeretném javítgatni a mostanit, hiába ez az egyik legjobb fejhallgató amit hallottam.
A 7.1-nek meg légyszíves olvass utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!