Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen valódi gamer 7.1-es...

Milyen valódi gamer 7.1-es fejhallgatót ajánlotok ami vezetékes?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy nem digitális 7.1-el rendelkezik,hanem valóban ennyi hangszoró van benne.

A mikrofon nem szükséges.

Olyat keresek ami nem horror árú, tehát inkább 50 000 forint alatt.

Tudtok mondani valami nagyon jót? Jelenleg egy Hyper X cloud 2-est használok, de 2 éves és a vezeték megkeményedett a párnái meg szétjönnek folyton.

2020. márc. 24. 12:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Sajnos én kívülálló vagyok ebben a témában, mert csak két fülem nőtt...de majd a nyolcfülűek biztosan tudnak valami jó vételt.

Amit kétfülűként mondhatok az az, hogy értékelhető két hangszórót sem kapsz gombokért, nem hogy nyolcat....és akkor még a fejhallgató erősítőről szó sem esett (ha már nagyon jó minőségre hajtasz)

2020. márc. 24. 13:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Ilyenről én nem tudok, csak virtuális 7.1-es térről.

A helyedben inkább vezeték + párnacserét eszközölnék, aligha fogja azt a szintet hozni bármelyik 7.1-es vacak hozni mint az a Takstar Pro80 klón.

Minden esetre ha érdekes más is, DT770 Pro-ra feltétlen nézz rá mert nagyon jó darab és kényelmes is.

2020. márc. 24. 14:10
 3/6 A kérdező kommentje:

hypno: légyszi ne kommentelj, ha nem értesz hozzá, amugy 8 hangszoró van mindkét fülednél. Egyszer probálj ki egyet, ha ugy lenne ahogy mondod, akkor nemtudnád a valóságban se megmondani, hogy hátulról jön e a hang vagy jobb oldalról.

#2: köszi, de nem akarom ezt már javítgatni, amit meg mondtál az szerintem kb olyan mint a mostani fejesem, de köszi azér

2020. márc. 26. 21:04
 4/6 A kérdező kommentje:

Amugy a figyelmedbe ajánlom például a razer Tiamat-ot. Ez egy igazi 7.1-es füles. Viszont ez már a második verziója.

[link]

2020. márc. 26. 21:06
 5/6 anonim ***** válasza:

2x8, azaz 16 db hangszóró? Ezt ki mondta neked? (És én nem értek hozzá?)

A hallásod 2.0-ás. A sokcsatornás megszólaltatásnak csak ott lehet igazi létjogosultsága, ahol egy helyiség akusztikájához kell igazodni, azt korrigálni.

Amúgy a mostani fejesedhez gombokért tudsz rendelni plüs fülpárnát Kínából.

2020. márc. 27. 08:45
 6/6 A kérdező kommentje:

#De elmondtam, hogy nem szeretném javítgatni a mostanit, hiába ez az egyik legjobb fejhallgató amit hallottam.

A 7.1-nek meg légyszíves olvass utána

2020. márc. 27. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!