Ehez az alaplaphoz jó lesz ez a vízhűtés?
Gigabyte b450 ds3h alaplapomhoz szeretnék egy aio vízhűtést, de nemtudom kompatibilis lesz e. A hűtő pumpáját, állítólag valami aio pump csatlakozóba kéne bedugni. De az én alaplapomon nincs ilyen. Más fórumokon olvastam olyat, hogy be lehet dugni a cpu fan -ba, a ventillátorokat meg a sys fan -ba. Csak a pumpa áramellátását állandóra kell tenni. Működhet így?
Válaszokat előre is köszi :)
Alaplap: [link]
Nincs túl sok köze az alaplapnak hozzá, tekintve hogy CPU_FAN, illetve SYS_FAN csatlakozó bármelyiken van, és általában az előbbire szokták rákötni miután összekötötték a 2-3 ventit, ami gyári tartozék:
Üdv! Nekem egy MSI B350M PRO-VD PLUS alaplapom van és egy Ryzen 1600X-et hűtök egy Arctic Liquid Freezer 120-al (még a régivel).
Bevett szokás, hogy a pumpát rákötöd a sys fan-ra és egy fórumon ajánlott RPM-et beállítasz neki. A ventillátorokat pedig a cpu fan-ra és megfelelő görbével szabályozod a ventiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!