Újonnan vásárolt LCD tévé szélén fehér folt backlight bleed mitől lehet?
mint a képen nekem is a bal oldalon fekete alapon látszódik.
Nincs 1 hónapos a tv. Ez mitől van? Ja és csak egy bizonyos szögből látszódik a fényesedés.
A panel jellemzője. Valamennyi mindíg van. Van amelyik tv-nél több, van amelyiknél kevesebb.
Valószínűleg már a vásárláskor is ilyen volt, csak neked nem tűnt fel eddig.
Próbáld lejjebb venni a fényerőt.
Sajnos mostanában ilyen f*s paneleket gyártanak, és az sem segít hogy mindig próbálják vékonyabbra csinálni a kávát.
Mint ahogy előttem írják kisebb nagyobb mértékben mindegyik csinálja. Egyedül kivétel az OLED panel, ott nincsenek a háttér világításból adódó bevilágítási problémák, felhősödés, stb. mert ott maga a pixel világít, nincs külön háttér világítás. Csak hát annak az árát is meg lehet nézni.
Sajnos gariba nem nagyon foglalkoznak vele. Bár a tiéd szerintem elég dúrva ehhez.
Egyedüli fegyver ez ellen, hogy még a legelején le kell tesztelni. És ha szar ki kell cseréltetni, élni az elállás jogával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!