Mi lehet a probléma? Videókártya hiba, túl régi alaplap?
Sziasztok! Rendeltem egy videókártyát vasárnap, ami hála istennek meg is jöt kedden.
Egy AMD Radeon HD 7850-eset... Viszont alaplapba betettem és össze is kötöttem rendesen, akkor egy 375 és egy 300-as wattal próbálkoztam igaz kevés... Viszont a ventillátor kipörög, azt mondták, hogy a táp nem eszi azt a videókártya energiafogyasztását ami körülbelül 135watt maxon meg 200 körülbelül így ajánlatra az 500-600wattos táphoz vettem tegnap egy 600 wattosat.
Viszont még mindig nem jó és nem tudom mi lehet a baja, a ventillátorok pörögnek rendesen és a csatlakozóba is rendesen a helyén van:
Alaplapom egy ASROCK 945GCM-S.
Processzorom egy Intel Pentium E5200.
A memóriám és a foglalatja egy 4GB RAM és DDR2.
a videókártya viszont azzal a problémával lép egybe, hogy nem ad képet illetve nem is érzékeli a videókártyát csak az integráltat, a biosomban megpróbáltam át tenni PCI-ról, PCI Expressre, a kártyának PCI Express version 3.0 kellene és annyi nekem nincs meg, valaki tud segíteni, hogy mi lehet a próbléma? Tegnap vettem hozzá tápot... A drivert és letelepítettem hozzá és a régi videókártyámat egyértelműen beveszi: NVIDIA Geforce 210, az megy rendesen.
Valaki aki csattant már ilyen helyzetbe és megoldotta a problémát, esetleg tudna segíteni? :/
A tápomat tegnap vettem vélve, hogy jó lesz már végre.
Az alaplap gyártójának van egy honlapja, ott van támogatás drivrek és BIOS is.
Telepíteni egyszerű letöltöd, megnyitod, telepítés, gép újraindítása /felajánlja a telepítő program/ és kész is
Rendben köszönöm szépen, próbáltam már egyébként, letöltöttem az összes bottot és mindegyikkel kipróbáltam és azt írta ki amikor elindítottam, hogy HIBA.
És az alaplapiakból melyik kéne nekem innen?
Meg, hogy a bootból is innen melyiket válasszam?
Előre is köszönöm a megírt válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!