Melyik a legolcsóbb jó minőségű full HD kamera amit webkameraként is lehet használni?
#1 C920-as 2012 óta van piacon és most is simán 30 ezer + az ára még használtan is, ehhez képest mondjuk egy Galaxy S4 meg ennek a fele és nem hinném, hogy rosszabb lenne képminőségben.
Fényképezőgépek terén nem vagyok képben de mivel olcsójános vagyok ezért olyan 10-15 ezerig játszanak a kamerák, mert ha már ennél drágább akkor nekem nem éri meg a mókolást. De ha tudsz ajánlani kamerákat amik használtan kb. ennyibe kerülnek akkor szívesen venném, hogy ott is nézelődjek kicsit. (azok usb kábellel csatlakoznak a számítógéphez vagy wifi-vel?)
Időközben láttam laptopok bontott webkameráit ilyen 2-3 ezer forintért vesztegetik de ott eddig 720p-nél jobbat nem találtam. (eleve nem tudom, hol találnék listát a full hd-s webkamerákkal rendelkező laptopokról)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!