Hogyan lehet megnövelni az VRAM méretét?
A maximális, elérhető VRAM méret 2048MB, de (úgy hiszem) egy BIOS frissítésnek köszönhetően ez visszacsökkent 256MB-ra. Hogyan lehet ezt az értéket visszaállítani 2048MB-re, ha a BIOS-ban ilyen lehetőség nincs (legalább is nem találtam)?
A számítógép adatai:
Nekem volt Lenovo Legion y530am, ha bejött a BIOS akkor csináld a következőt: (nem vicc, utána nézhetsz a neten)
Tehát bejön a BIOS, nyomvatartod az FN billentyűt folyamatosan és közben megnyomod a TAB A S D F G H O billentyűket (én ilyen sorrendben nyomtam, szerintem csak így fogadja el), aztán F10, mentés, újraindul a gép, ne ijedj meg 1-2s után ki fogkapcsolni valszeg és megint újraindul. Ezután nekem megjelent 1 képernyő, hogy nyomjak F2-t és akkor bejön a kiterjesztett BIOS vagy escape és akkor rendesen újraindul. Értelem szerűen F2-t nyomsz (vagy amit ír, nekem y530-on F2 kellett), és ha bejön a BIOS, akkor keresel egy Advanced nevű fület, azon belül SA System Agent és ott valahol az elején volt olyan, h graphic cards. Ott lehetett állítani azt hiszem az integrált GPU Vramját is.
3as, sajnos nem tudom HP-nál van-e. Kérdező, még amit sokan javasoltak, h olyan kombinációban nyomd, miután bejött a BIOS, hogy
FN+TAB
FN+ A S D F G H
FN+ O (nem nulla, o betű)
majd F10 és save
De most gondoltam bele, hogy lehet nullát nyomogattál o betű helyett?
Ha nem működik, akkor sajnos nincs ötletem.
Nem nulla volt sajnos :/
Többször is ki lett próbálva, más billentyűkombinációkkal is, és egyik sem vezetett eredményre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!