Ajánlanátok nekem egy jó fejhallgatót?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy komolyabb fejhallgatót venni, ami most van az egy vezetéknélküli Thomson, 15ért vettem, de nem igazán jó a minősége (zajos). Azért vettem vezetéknélkülit, mert az előzőben megszakadt a szál. Ha veszek egy vezetékest 25-30 ezerért, abban nem fog megszakadni a szál?2010. júl. 25. 17:46
2/7 A kérdező kommentje:
Ja, persze én dobálni szoktam ezt elfelejtettem hozzátenni! Seggf3j.
2010. júl. 25. 18:38
3/7 anonim válasza:
Hiába flegmáskodsz, tények vannak: sodort érpárokból tevődik össze egy-egy kábel, tehát ha valamiért elszakad, megtörik, akkor csak nem jól használod... És nem feltétlen arra céloztam, hogy te dobálgatod, meg ráncigálod szándékosan, hidd el, az is elég lehet, ha véletlenül kicsit beakad valahova...
4/7 anonim válasza:
Ja igen, némi útmutató: mivel a vezeték nélküli fülesednél a minőséget kritizálod, így bátorkodom arra következtetni, hogy a minőség a fontos számodra (is). Azt viszont nem írtad, hogy konkrétan mire kell. Simán csak zenét hallgatni mondjuk egy AKG Hi-Fi k514 (13-16ezer kb), stúdióba már inkább AKG Hi-Fi k142 HD (40ezer körül), félprofi dj-zésre pl Reloop RH-3500 Pro MK2 (20ezer kb), Profi dj-zésre meg mondjuk Technics RP-DH1200 (~45ezer) vagy Denon DN-HP1000 (szintén 45 körül), vagy Pioneer HDJ-1000 (50 körül).
5/7 A kérdező kommentje:
Elnézést, hogy flegmáskodtam. Azért volt, mert nyilván vigyázok rá, viszont sokszor leveszem-felteszem, ezért szakadhatott el.
Mire szeretném használni? Zeneszerkesztéssel foglalkozok már egy ideje és most elértem arra a szintre, hogy ha az EQ-val állítgatom a hangzást, akkor nem hallom a különbséget, ezért gondoltam hogy kéne nézni egy jobb fejhallgatót.
2010. júl. 25. 22:25
6/7 Oberle Gábor válasza:
7/7 Oberle Gábor válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!