Új gépet akarok vásárolni. Összeállítanátok nekem egy pár konfi'got?
18:31-nek: Nem hiszem, hogy az általam ajánlott táp (LC-POWER LC420H-12) "hulladék" lenne!... Sok számitástechnikai üzletben webshopban lehet kapni, nem hiszem, hogy ennyi eladóhely kockáztatná a "lakásfelgyújtás"-t... Ráadásul erre is vonatkoznak a hatályban lévő jótállási és garanciális feltételek, nem az utcai kukából lesz kiturkálva! :)
Nem a legdrágább táp, de ezért még nem kell lefikázni!
A gyártó sem hiszem, hogy azért gyártaná, hogy utána főjön a feje a sok reklamációtól! Lehet, hogy nem tart száz évig, de ki tudja?... :)
Mindegy is, mindenki azt vesz amit akar. :)
Én attól függetlenül aki engem megkeres, tuti nem fogok kétes minőségű tápegységet ajánlani.
Óóó, hát igen, ha német akkor kiváló. Nyugaton nem is tudnak rossz termékeket gyártani. Elég bemenni a Lidl-be, hogy meggyőződjünk erről.
De most komolyan, csak rá kell nézni azokra az LC Power tápokra és már elkap a röhögés. Örülj neki, hogy neked még nem sütötte meg a géped. Nekem is van Codegen tápom, (bár már nem az eredeti helyén) és használom is. Nem sütött még meg semmit, de nagyon sok embernek igen. Ha valahol azt hallod, hogy "jajj a táp..." akkor 95%-ig biztos lehetsz benne, hogy az egyik ilyen híresen rossz gyártó terméke volt. Egyszerűen nem éri meg kockáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!