Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan választható ki az...

Hogyan választható ki az optimális magasságú íróasztal számítógépasztal (cm)? Erre tanácsot még sose olvastam csak azt hogy ez hű de fontos

Figyelt kérdés

Ugye alapvető irodai ergonómia hogy egy jó irodai széket és OPTIMÁLIS magasságú íróasztalt válasszunk.

Na most azt tegyük félre hogy irodában nem én választom ki az asztalomat hanem kapok egyet aztán jó vagy nem jó senkit se érdekel.

De a kérdés akkor is áll: hogyan választom én ki az optimális magasságú íróasztalt?

mert én férfiként jó alacsony vagyok (163 cm) és azt gondolná az ember akkor alacsony asztal kell nekem mégis rosszul vagyok az alacsony asztalnál és olyan asztalt találtam jónak amire magas kollegám azt mondta hogy ez hű de magas nem jó...

Hát akkor ? Van erre képlet?

2020. márc. 17. 10:49
 1/3 anonim válasza:

Általában 70-75 centi magasak.

Attól függ a széken milyen magasan ülsz.

2020. márc. 17. 11:05
 2/3 anonim ***** válasza:
2020. márc. 17. 11:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Kieg. az előzőhöz: itt van ábra is hozzá:

[link]

2020. márc. 17. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!