Hova tüntek ezek a VGAk?
Figyelt kérdés
Hova lettek a Radeon RX kártyák az új piacról? netán jön az új generáció vagy mi? Már szeptemberbe megfigyeltem hogy amikor épp vga kellett volna sose volt olyan amilyen kellett. (Mind amd volt...) valaszokat köszi2020. márc. 13. 02:10
1/7 anonim válasza:
Elvileg már itt vannak, az RX5000-es sorozat jött ősztől mast januárig 3 kártyával, csak épp a leváltandó modellek fölé árazódtak.
2/7 anonim válasza:
Mármint melyik RX kártyák? A régebbi 480-580 vegák?
Azok már kifutóban. Ellenben már itt vannak az RX 5000 sorozatú kártyák
3/7 A kérdező kommentje:
a Radeon 550 karik, ha elfogy akkor most megint kezdődik h 70E a legolcsóbb kártya ami jó is valamire?
2020. márc. 13. 13:49
4/7 A kérdező kommentje:
Meg az hogy a Radeon RX 540-580 szériát még egyáltalán gyártják?
2020. márc. 13. 13:51
5/7 anonim válasza:
Szerintem vegyél valami rendes Nvidia-t.
Nekem Rx570 van és rendszeresen szivok valami bug miatt, kiakasztó, hogy mindig van valami gebasz.
Amikor épp nincs gond, akkor perszejók, de nekem mégegyszer ez a szívás nem kell, most esedékes a csere, nem is nézelődök náluk többé.
6/7 Adam1c1 válasza:
Rx570 is kapható még 61.000 ft -tól. Szóval nem értem a kérdést. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!