Melyik hűtés lenne a jobb videókártyára?
Figyelt kérdés
Estét, egy Rx 580 8gb PowerColor Red Devil vagy pedig egy MSI armor hűtése a jobb ? Illetve melyik a csendesebb?2020. márc. 8. 18:07
1/6 A kérdező kommentje:
Illetve láttam hogy az egyiknek 1x8 PIN kell a másiknak pedig 1x6 és 1x8 PIN ez befolyásol valamit hogy a gyengébb 550 wattos thermaltake litepower tápom miatt az 1x8-asat kéne vennem?
2020. márc. 8. 18:12
2/6 anonim válasza:
Ez a 2 nem is egy színt. A Red Devil kártyák általában az egyik legjobbak Radeonoknál a MSI Armor meg inkább ilyen alsó középkategória
3/6 anonim válasza:
Radeonból nem igazán ajánlott MSI armort venni.
A Powercolor hatékonyabb, csendesebb megoldás.
4/6 anonim válasza:
Az MSI armor talán a legrosszabb ma kapható hűtés, legfeljebb a blowereknél jobb. Nem véletlenül az a legolcsóbb minden típusból(oké, esetleg az ilyenek hogy asus turbo lehet kicsit olcsóbb, de a használható hűtések közül rendszerint az armor a legolcsóbb). Én úgy tudom, hogy a második 6 pines csatlakozó opcionális, csak akkor kellhet ha tuningolsz. 75 wattot fel tud szívni a pcie csatlakozóból, 8 pines csatlakozóból még 150 et, a 6 pinesből meg még 75 öt. Nagyon extrém tuningról kellene beszélni ahhoz hogy a 8 pines csatlakozó önmagában ne legyen elég.
5/6 A kérdező kommentje:
Értem, nem vagyok ebbe annyira otthon, csak nézegettem a képeket és az egyiknek kellett 6 a másiknak pedig 6+8,tuningolni egyáltalán nem szeretném szóval ha jó értem elég ha csak a 8 pinet dugom be, a mellette levő 6 pinest pedig hagyhatom úgy ?
2020. márc. 8. 19:11
6/6 GTX Geforce22 válasza:
Én a helyedben kiapróznék egy ROG Strix Radeon RX 580 OC én is így tettem és nem bántam meg mocskos jó a hűtése nagy ventilátor (10cm) így halkabb vastag hűtőbordák és van rajta FanConnect II hibrid irányítású ventilátor csatlakozó amit CPU/GPU ra lehet optimalizálni!
Amúgy jah armor hűtés kuka másikról nem tudok semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!