Tápegységekhez értő?
Figyelt kérdés
A mostani nem összeköthető a videókártyámmal, ezért egy nagyobbra kell cserélnem, viszont semennyire sem értek hozzá, egyáltalán melyik lenne megfelelő a gépemhez? Nem tudom ehez milyen adatok kellenek, szóval majd ha kérdés lesz a géppel kapcsolatban akkor válaszolok.2020. márc. 7. 10:05
2/24 anonim válasza:
Írj le mindent:
komplett konfiguráció, tápegység, illetve ha cserére kerülne sor mennyit szánnál rá.
3/24 anonim válasza:
Ha csak látatlanban kell ajánlani, akkor a jobb márkákból bármelyik 550W-os bőségesen elég lesz.
Seasonic
Super Flower
EVGA
Antec
Be Quiet!
Bitfenix
Fractal Design
Phanteks
Silverstone
4/24 A kérdező kommentje:
A jelenlegi tápegységem kicsi az új videókártyámhoz, illetve valószínű emiatt nincs is rajta ilyen csatlakozó, amit rá tudnék tenni az újabb erősebb kártyára. Szóval emiatt szeretnék egy minimum 500w-os tápegységet, a mostani 320w-os.
AMD Phenom(tm) II X3 B75 Processor 3.00 GHz
Windforce GTX 750 Ti 2GB OEM
2020. márc. 7. 11:41
5/24 A kérdező kommentje:
hp gépház, pontosabb leírást nem tudom hogyan adhatok róla, esetleg leolvasok valamit még ha szükéges. :)
2020. márc. 7. 11:42
6/24 anonim válasza:
A legtöbb 750Ti-hoz nincs is tápcsatlakozó. A legtöbb brandgép nem szabványos tápegységet használ, ezért nem vagyok benne biztos, hogy cserélhető.
7/24 A kérdező kommentje:
Ezt most nem teljesen értem, akkor mit tudok ilyen esetben tenni ? :D
2020. márc. 7. 15:07
8/24 anonim válasza:
GTX1650-höz nem kell tápcsatlakozó, az egy jó alternatíva. A másik lehetőség, hogy eladod a gépet és veszel egy normálisat.
9/24 anonim válasza:
Az egyetlen opció, hogy eladja a gépét és vesz egy normálisat. 10 éves Phenom X3 mellé már nem lehet olyan kártyát tenni, ami jobb a GTX750 Ti-nál nem nem fogja bottleneckelni bármiben.
10/24 anonim válasza:
Azt nem írta le, hogy mihez lesz, pl bányászathoz nincs szükség erős processzorra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!