MacBook Air (2015) gépem majdnem egy hónapig nem használtam, úgy 70 százalékos akksival kikapcsolva tároltam, száraz, hűvös helyen. Mintha most gyengépp lenne az akksi. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hagytam lemerülni, majd újratöltöttem, de semmi változás.2020. márc. 7. 08:00
1/3 anonim válasza:
Szerintem semmi baja... De ha attól megnyugodsz, rakd fel töltőre, nyomd fel teljesen az akksit. Ha feltöltött, utána hagyd még két órán keresztül így töltőn. Legközelebb már akksiról menj, használd addig, amíg ki nem kapcsol magától. (Ez általában 3% körüli állapot) Arra azért figyelj, hogy ne egy meló közepén csináld ezt. :) Ha kikapcsolt, hagyd kb. három órát állni, ezután pedig töltsd fel teljesen az akksit. Ez szokott segíteni, ha megborul az akksi “agya”.
2/3 anonim válasza:
Egy újrakalibrálás és megjavul.
Nálam is szokott ilyen lenni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. márc. 15. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!