2060 Super mellé melyik Ryzen procit?
Figyelt kérdés
Van egy rendszerem:
-gigabyte AB350
-Ryzen 1300x
-16GB DDR4 3000MHz
A videókártya egy GTX 970 volt, ezt cseréltem nemrégiben egy 2060Super-re.
Milyen procit tegyek mellé?
Nem feltétlenül szeretnék most alaplapot cserélni, mivel ebbe még belemegy a 2. 3. gen Ryzen is.
E kettő közül kellene választanom:
-Ryzen 3600
-Ryzen 2700X
Utóbbi olcsóbb, viszont 1-2 helyen 10, akár 15 FPS-sel kevesebb a minimum FPS
Mivel cseréltem monitort is, így most 1440p-ben játszom.
Melyiknek lenne több értelme?
2020. márc. 4. 17:04
2/6 anonim válasza:
Én 2700X et vettem +2 mag +4 szál miatt. Igaz picit gyengébb most a 3600nál de ha nem tervezed cserélni 1-2 éven belül akkor a 8 mag megfogja hozni az előnyt. ÉS teszem hozzá, nincs olyan játék jelenleg amihez kevés lenne egy 2700X.
3/6 anonim válasza:
1440P ben pedig főleg mivel vga annyival jobban le lesz terhelve ,hogy a 2700X is bőven unatkozni fog.
4/6 anonim válasza:
nálam is QHD ban megy eza proci egy 5700 XT vel és gpu pörög egyes játékoknál 99% on a cpu m általában nem megy 50% fölé sem.
5/6 A kérdező kommentje:
Igazából Discord megy, meg mellette szeretem, ha meg tudok nyitni 1-2 fullHD videót, meg vagy 10 ablak meg van nyitva. Ugye most 4 magon vagyok, mindegyik szinte maxon szokott pörögni. : D
2020. márc. 4. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!