Hogyan tudtátok élvezni a retro commondor, nintendo játékokat? Mi volt a retro játékokban ami megfogta az embereket?
A grafika nagyon alap volt, és úgy tudom menteni se lehetett.
Mik voltak az okai hogy napokra lekötötték az embereket, 1-1 játék?
"A grafika nagyon alap volt"
Nem, a grafika nem volt nagyon alap. Abban a korban a legjobbnak számított.
Ez olyan dolog, hogy mint mikor megalkották az elektromos íztót, a nép aki korábban gyertyával, petróleum lámpával világított, egyből dobott tőle egy hátast.
Én Commodore 64-el kezdtem, akkor az volt egy csúcs, ha akkor visszautazott volna nekem az időben 2020 -ból valaki egy Gamer konfiggal, és megmutatott volna pár játékot (meg eleve hogy a monitor egy "lap"). Tuti lehidaltam volna. Kerestem volna a kandi kamerát, hogy átvernek.
Meddig lehetett játszani a pénzbedobós játék gépekkel?
Azokon már volt Mortal Kombat?
Egyébként a válasz egyszerű: akkoriban a játékot a játékélmény adta el és nem a grafika. Egy Elite pl. akár hónapokra képes volt lekötni az embert a változatosságával és a játékmenettel -és ebben nem zavart a minimalista vektorgrafikája (egy-kétb pár vonalból álló test + pár pont és folt)...
Abban az időben a nem a megjelenés volt a lényeg, hanem a tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!