Mi a baja a monitoromnak?
Mostnában, lehet, hogy a meleg miatt, mikor bekapcsolom a gépet, (egy Samsung LCD monitorom van) meg a monitort, akkor a monitor stand by üzemmódba kapcsol, és ahogy villog a led a gombja mögött, úgy ad képet a kijelzőn. Számomra elég érdekes. A videókártyáz azért zártam ki, mert kb 1 hónapja cseréltem ki.
Elég furcsa, ilyennel még nem találkoztam. Előre is köszi a segítséget.
:).
Nem, most a tv-t használom monitornak, és ezzel megy:)
Meg, akkor azután kellett volna jelentkeznie, hogy betettem a gépbe, nem rá 2 hónapra:D
Az a baj, hogy Samsung és ha jól emlékszem 3 év garancia volna hozzá, csak sehol nem találom a garancia levelet.
Azért köszönöm! Ha valakinek volna még valami gondolata, szívesen meghallgatnám.
Nekem is 1-2 hete hasonló problémám volt... Én elvittem a monitoromat szervizbe ahol azt mondták, hogy reális áron nem lehet javítani:S Azóta már másik monitort haszná
lok. (Amugy a garanciához szükséges papirok nekem se voltak már meg de a mostani monitorét biztos hejre rakom... tanúlva az elöző hibámból:))
:). Köszi.
Akkor marad ez a megoldás, mert egy vasam nincs kajára se, nemhogy monitorra:D. Köszi!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!