Milyen konfigot lehetne kihozni 100-200kból?
Üdv nektek!
Az van, hogy mostanában eléggé el voltam foglalva a munkával, nem nagyon jutott időm a gép elé ülni. Régen nagy "gamer" voltam, és most van körülbelül 200ezrem hogy összedobjak egy asztali PC-t, monitorral, vagy anélkül, attól függ hogy belefér-e.
Egy megbízható, jó hűtéssel rendelkező powerPC-t szeretnék, lehetőleg 4 magosat, ami még pár év múlva is megállja a helyét esetleg!
Hogyha tudtok olcsó helyeket ahonnan érdemes rendelni, esetleg össze is rakatni, az sem hátrány!
Ebay-vatera, minden játszik! :D
Köszi előre is :)
Közben készítettem egy másik variációt is, nem tudom hogy érdemes-e +100ezret a másik konfigra költeni, ez is elég barátinak tűnik
Processzor - AMD Phenom II X4 955 39.400.-
Alaplap - Gigabyte GA-MA785GM-US2H 19.820.-
VGA - Ati Radeon HD 5770 42.670.-
Memória - Kingstone 2GB/1333Mhz DDR-3
memória x2 13.000.-
13.000.-
Össz.: 127.890.-
jelenleg itt tartok, az alaplapon változtatnom kellett, mert nem támogatta a ddr3-at, a kérdés, hogy (mivel szeptember elejére tervezem a vásárlást) érdemes-e várnom a 6 magos phenom árcsökkenésére, illetve hogy VGA-ból érdemes-e az 5850es Ati-t megvenni.
Táp jó? Plusz hűtés kell?
Ezek most a kérdéseim az előző pár postomat ignorálhatjátok :D
Processzor AMD Phenom II X4 965
Alaplap GA-890XA-UD3
VGA Ati Radeon HD 5770
Memória Kingstone 2GB/1333Mhz DDR-3 x2
TÁP Enermax EG465AX-VE FMAII
Ház Gigabyte GZ-M1
ÁFA-t vissza tudom igényelni! ez még lemaradt
6 magos procit nem használják ki a játékok, én is gondolkodtam rajta de gyorsan lemondtam róla, 5850-est vegyél inkább, amennyivel drágább annyival jobb is, kb egy nvidia gtx470-nek felel meg.
Így tuti jó géped lesz.
Dehogynem kapható.
AMD Phenom II x6 széria
És a Core i7 között is van pár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!