Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek a Sapphire...

Mi a véleményetek a Sapphire R9 290 4Gb GDDR5 512 bites kártyáról?

Figyelt kérdés

-hűtês

-előző kártya gtx 960 2gb

-teljesítmény

-procival :intel core i5 4590

-fogyasztás nem érdekes 700w plusz 80 as hajta meg.

2020. febr. 29. 15:37
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
A procinak semmi köze a kártya teljesítményéhez. Amúgy elég jó kártya, jókat hallani róla. Én is Sapphire-t használok, bár régebbi típust, de semmi bajom vele.
2020. febr. 29. 15:59
 2/9 anonim ***** válasza:
42%
Erőben nagyjából a GTX970 szintje körül volt, amikor kijött, de talán az előremutató architektúra miatt jobban öregedett. Viszont így is kb 7 éves, plusz valószínűleg simán megkapsz hasonló áron RX570-et, ami legalább olyan erős, de minden téren jobb.
2020. febr. 29. 16:05
 3/9 A kérdező kommentje:

Hát azért függ tőle ha nem tudja kihajtani

S a 960 tól jobb lesz? Mennyire melegszik az ilyen referencia hűtéses kártyák? Sose volt ilyenem azért kérdezem

2020. febr. 29. 16:15
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Mit tudnak kihajtani? A processzonak semmi köze a kártya teljesítményéhez! Nincs olyan, hogy kihajtani! Ez egy elterjedt hülyeség, olyan, mint a gyúrósok között a brosplit! A processzor NEM hajta ki a videókártyát! Az adott program használja ki a videókártya és a processzor teljesítményét, illetve az adott program számára kevés, vagy elég a processzor és videókártya teljesítménye! De ilyen összefüggés nincs, hogy a processzor kihajtja a videókártyát!
2020. febr. 29. 16:24
 5/9 anonim ***** válasza:
37%

Az ilyen hülyeségtől én is fogom a fejem, hogy kihajta-e! Igaza van az előttem hozzászólónak, ez teljesen program függő és a CPU-nak nem kell "kihajtania" a videókártyát! A sok okosnak ezt kellene elolvasni:

[link]

Amúgy a kártya jó. Ajánlom.

2020. febr. 29. 16:39
 6/9 A kérdező kommentje:

Okés köszi! Nem kell leharapni a fejem xdd

Akkor most megkérdezem harmadjára. Mennyire melegszik a kártya? Vagy ezek a referencia hűtéses kártyák ???

2020. febr. 29. 17:07
 7/9 anonim ***** válasza:
68%

Nem lesz CPU limit.

Árat nem írtal......30k-ért ott van az RX 570 ami jobb.

Hűtés? Hát nézz utána!

2020. febr. 29. 17:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

30-rt RX580 is van már:

[link]

[link]

2020. febr. 29. 17:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi hetes! Nekem ez túl hangos ez a kártya szerintem várok még a cserével.
2020. febr. 29. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!