Mi a véleményetek a Sapphire R9 290 4Gb GDDR5 512 bites
kártyáról?
Figyelt kérdés
-hűtês
-előző kártya gtx 960 2gb
-teljesítmény
-procival :intel core i5 4590
-fogyasztás nem érdekes 700w plusz 80 as hajta meg.
2020. febr. 29. 15:37
1/9 anonim válasza:
A procinak semmi köze a kártya teljesítményéhez. Amúgy elég jó kártya, jókat hallani róla. Én is Sapphire-t használok, bár régebbi típust, de semmi bajom vele.
2020. febr. 29. 15:59
2/9 anonim válasza:
Erőben nagyjából a GTX970 szintje körül volt, amikor kijött, de talán az előremutató architektúra miatt jobban öregedett. Viszont így is kb 7 éves, plusz valószínűleg simán megkapsz hasonló áron RX570-et, ami legalább olyan erős, de minden téren jobb.
2020. febr. 29. 16:05
3/9 A kérdező kommentje:
Hát azért függ tőle ha nem tudja kihajtani
S a 960 tól jobb lesz? Mennyire melegszik az ilyen referencia hűtéses kártyák? Sose volt ilyenem azért kérdezem
2020. febr. 29. 16:15
4/9 anonim válasza:
Mit tudnak kihajtani? A processzonak semmi köze a kártya teljesítményéhez! Nincs olyan, hogy kihajtani! Ez egy elterjedt hülyeség, olyan, mint a gyúrósok között a brosplit! A processzor NEM hajta ki a videókártyát! Az adott program használja ki a videókártya és a processzor teljesítményét, illetve az adott program számára kevés, vagy elég a processzor és videókártya teljesítménye! De ilyen összefüggés nincs, hogy a processzor kihajtja a videókártyát!
2020. febr. 29. 16:24
5/9 anonim válasza:
Az ilyen hülyeségtől én is fogom a fejem, hogy kihajta-e! Igaza van az előttem hozzászólónak, ez teljesen program függő és a CPU-nak nem kell "kihajtania" a videókártyát! A sok okosnak ezt kellene elolvasni:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!