Használtan reális elkérni 80 ezret egy használt nem garanciás I7 7700K prociért?
Figyelt kérdés
Neten épp keresgéltem a meglévő gépembe és láttam egyet eladót. Fel is hívtam a hírdetőt mondtam megveszem tőle 54 ezerért. Ezután jött a kellemes rész. Szinte leordította a fejemet, hogy ez a proci a boltba 100 ezer környékén van. És minimim ér 95 ezret használtan. Persze, hogy nem vettem meg de nem értem mire föl kérnek el érte a legtöbb helyen ilyen magas árat. Mert utánanéztem és ilyen áran jobban kijövök még ha új alaplapot is kell vennem egy I5 9400F procival.2020. febr. 29. 13:16
11/14 anonim válasza:
9 es vagyok. Még annyit akartam hogy 2020 van a 7700K pedig egy használt garancia nélküli 4 mag 8 szálas 2016 os proci. 30 körül kapsz újan hűtővel egy Ryzen 5 1600 AF et. Én 50 et se adnék érte magyon max 40 et.
12/14 anonim válasza:
13/14 anonim válasza:
#5 Vagyok.
Hogy játekéban melyik jobb fogalmam sincs.
Én nem játékra vettem R7 3700x-et, és piszok gyors.
Amire a Ryzen melett figyelni kell, az azy hogy normális alaplapba kerüljön, és minimum 3000 Mhz ram kell mellé.
Hogy melyik processzor jobb az nagyban attól függ mire akarja az ember venni. Munkára, játékra, vagy mindkettőre.
R7 3.-gen már mindkettőhöz vígan elég, intelnél a munkához több pénzt elkérnek.
14/14 anonim válasza:
Ryzen 3000 javasolt, csak nagyon oda kell figyelni a beállításoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!