Egy lg külső vinyót lehet mőködtetni 1 usb ről?
van 1 lg külső vinyóm y kábel van hozzá
egyik vége mini usb a másik vége 2 db sima usb ha csak egyiket dugom be működik de tönkre megy így?
mármint ha csak az egyik usb-t használom
azért birom csak az egyiket mert tv hez szeretném használni viszont azon csak 1 usb van
mért van ezzeken a vinyókon 2 usb?
a tápellátás miatt van ezeken 2 USB csatlakozó.
Mivel nincs külső tápegység, így az USB-n keresztül kapja az 5V feszkót (ha jól rémlik)
Ezért nagy valószínűséggel károsodni fog a HDD, ugyanis nem kap megfelelő feszültséget, ha csak 1 csatlakozó van bedugva. Lehet, hogy egy ideig nem jelentkeznek problémák, de előbb-utóbb biztos elő fog jönni olvasási/írási hiba, hisz a hardver a tervezett feszültség felét kapja csak meg.
az egyik usb-ről nem lehetne neki tápot adni:?
vagy ha az egyik usb-t a tv be dugom a másikat meg 1 másik usb-s eszközbe?
baja nem lehet esélytelen
nekem is van laptop vigyóm külső rackba a 2 usb ből 1 et dugok be akkor is működik csak lassabban indul el baj nem lehet belőle
aki azért mondja, hogy nem lehet baja, mert nála működik, az inkább hallgasson. ez kábé olyan, mint hogy nyugodtan menj át az autópályán gyalog, engem sem basztak el tegnap..
nem a tapasztalatokra kéne adni hanem a tényekre. én továbbra is fenntartom, hogy nem_egészséges. hogy miért, első postomban leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!