Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy lg külső vinyót lehet...

Egy lg külső vinyót lehet mőködtetni 1 usb ről?

Figyelt kérdés

van 1 lg külső vinyóm y kábel van hozzá

egyik vége mini usb a másik vége 2 db sima usb ha csak egyiket dugom be működik de tönkre megy így?

mármint ha csak az egyik usb-t használom

azért birom csak az egyiket mert tv hez szeretném használni viszont azon csak 1 usb van

mért van ezzeken a vinyókon 2 usb?

2010. júl. 24. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:

a tápellátás miatt van ezeken 2 USB csatlakozó.

Mivel nincs külső tápegység, így az USB-n keresztül kapja az 5V feszkót (ha jól rémlik)

Ezért nagy valószínűséggel károsodni fog a HDD, ugyanis nem kap megfelelő feszültséget, ha csak 1 csatlakozó van bedugva. Lehet, hogy egy ideig nem jelentkeznek problémák, de előbb-utóbb biztos elő fog jönni olvasási/írási hiba, hisz a hardver a tervezett feszültség felét kapja csak meg.

2010. júl. 24. 15:06
 2/7 A kérdező kommentje:

az egyik usb-ről nem lehetne neki tápot adni:?

vagy ha az egyik usb-t a tv be dugom a másikat meg 1 másik usb-s eszközbe?

2010. júl. 24. 15:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Dehogynem, csak azt dugd rá, amiből ágazik a másik USB
2010. júl. 24. 19:05
 4/7 Jovanny ***** válasza:
Semmi baja sem lesz, ha megy az "adatos" USB-ről, elég az. Ha nem megy, észre veszed, mert csak kattog, de baja nem lesz, max. nem működik.
2010. júl. 31. 20:50
 5/7 anonim ***** válasza:

baja nem lehet esélytelen

nekem is van laptop vigyóm külső rackba a 2 usb ből 1 et dugok be akkor is működik csak lassabban indul el baj nem lehet belőle

2010. aug. 1. 18:24
 6/7 anonim ***** válasza:

aki azért mondja, hogy nem lehet baja, mert nála működik, az inkább hallgasson. ez kábé olyan, mint hogy nyugodtan menj át az autópályán gyalog, engem sem basztak el tegnap..

nem a tapasztalatokra kéne adni hanem a tényekre. én továbbra is fenntartom, hogy nem_egészséges. hogy miért, első postomban leírtam.

2010. aug. 2. 08:38
 7/7 Jovanny ***** válasza:
Na figyi, honnan veszed, hogy a tervezett feszültség felét kapja?! Ugyanúgy 5Vot kap, 4 ér van, vcc,rx,tx,gnd. A plusz kábel nem a feszültséget növeli, hanem az áramerősség lesz stabilabb tőle, nem azért van 2 kábel, hogy összeadja a feszültségeket. Ha semennyire sem értesz hozzá, akkor ezt a kérdést hagyd ki, hátha a következőnek segíteni is tudsz. :(
2010. aug. 2. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!