Milyen laptopot vegyek amin futnak a mérnök tervezőprogramok?
Szeptembertől ha minden igaz akkor magasépítő mérnöknek fogok tanulni, és szeretnék venni egy laptopot amin mennek az ehhez szükséges alkalmazások.
Ezenkívül netezésre, filmnézésre vagy szerkesztésekre használnám.
Amik fontosak nekem:
-Nagy felbontású, nagy képernyő
-200K körül, vagy inkább alatta
-Minnél több memória
-Windows 10-nek nagyon örülnék, mert nem nagyon értek hozzá
-Vigye a programokat amiket egy középiskolában használni fogok /Word, PowerPoint,Excel.../
Köszönöm a segítséget! :)
szerintem a múltkori kérdésednél is le tárgyaltuk, hogy ezt nem fogod ennyiből megúszni
CAD programokhoz nagyon jó videókártya kell, dedikált videókártya memória, és egy nagyon jó processzor, és nyilván minél több memória kell
vagyis gamer kategóriás laptop
"Szeptembertől ha minden igaz akkor magasépítő mérnöknek fogok tanulni"
Nem értem ehhez minek laptop.
A Asus ZenBook Pro Duo-t kimondottan ilyen munkákra fejlesztették ki vagy ajánlanám még az Acer ConceptD gépeit.
De 200-ból semmiképen sem fogsz kijönni. Az még Gamer gépnek is csak alapszint.
"Nem értem ehhez minek laptop."
Talán azért mert kb minden mai mérnök hordozható pc-vel dolgozik ? Nézz mér be egy BME-re.
Én is azt mondom, hogy bár (a 3Ds!) CADhez jól jön a dedikált Cades videókartya (nem a hagyományos játékhoz való, hanem Nvidia quadro meg AMD nemtudom mi), főleg kezdetben felesleges.
Fél évvel korábban megvenni is felesleges.
Erős CPU, SSD, és 16GB RAM. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!