Laptop ventilátor probléma?
Sziasztok!
Mostanában a laptopom hangosabb az átlagosnál, folyton csak pörög. A CPU hőmérséklete átlagban 35fok amikor böngészés filmezek rajta és akkor is úgy pörög mintha videót vágnék vagy jatszanék.
Letöltöttem a FanSpeed programot, azt írta hogy 750rmp a ventilator ami ugye alapból annyi a legtobbnél. Egy gyors újraindítást követően beléptem a biosba, tehát a ventilátorok ugyan azon a sebességen porogtek mint amikor fan speeddel néztem és 2500 felett pörgött a venti. Gondoltam én hogy lehet az undervolttal volt gondja tehát vissza állítottam, a dolog teljesen változatlan, hamarabb melegszik hamarabb pörög fel jobban. Néha olyat is csinal hogy pörög fel-egy percig majd ugyan ennyi időre leáll és ezt folyamatosan csinálja addig amíg nem kezdek el rajta valamit csinálni.
Mi lehet a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!