Cserélnem kell alaplapot?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy alaplapom ami:asrock b450M PRO4, benne van 2db HyperX 8GB Predator 3000MHz ram és benne lesz egy AMD Ryzen 7 2700X meg egy rx 580 8gb videókártya. Az egyik barátom azt mondta hogy az alaplapot cserélnem kell mert túl gyenge a Vrm hűtése ilyen procihoz. Helyette vegyek egy Crosshair 6 Hero-t. igaza van vagy nem szükséges cserélnem?2020. febr. 22. 21:43
1/5 anonim válasza:
Felesleges cserélni, jó a mostani is.
2/5 anonim válasza:
Tegyél fölé egy elszívó ventit, ha a gyári hűtőt használod az is mozgatja a levegőt ott. Amíg nem akarod húzni és van rendes szellőzés hülyeség lenne egy drága alaplap, ha már meg van ez.
3/5 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm szépen a válaszokat! #2 milyen elszívó ventit ajánlanál?
2020. febr. 22. 21:57
4/5 anonim válasza:
Dehogy kell, tudtommal a B450-es alaplapok közül az egyik legjobb a B450m pro4, ami ha nem is egy komoly OC-ra tervezett lap a legtöbb CPU-val megbirkózik.
Ha nem abban gondolkozol hogy 5GHZ-t húzod akkor felesleges cserélni.
5/5 anonim válasza:
Magas a VRM hőmérséklete? Jó a házad szellőzése? Amúgy én egy Gigabyte B450I Aourus Pro Wifi mini ITX házban használtam a Ryzen 7 2700x-emet és PBO minden gond nélkül ment és még videót is vágtam vele, rendereltem ami mit ne mondjak 100%-on hajtotta a CPU összes magját és szálát. Az új Ryzen 9 3900x-emet már nem mertem belerakni, ahhoz vettem egy mini ITX x570 lapot, de talán még azt is elvitte volna PBO nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!