Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyit ér szerintetek egy...

Mennyit ér szerintetek egy ilyen 2017-es MacBook Pro 15-ös?

Figyelt kérdés

256GB SSD, 16GB RAM, 4 magos i7 processzor, 2GB VRAM, AMD Radeon grafika?

Van lehetőségem venni egyet 500 000ft-ért 12 hónap jótállással. Szerintetek megéri?

Rövid 4K videóvágásra használnám. Azért tartom érdekes ajánlatnak, mert az új 13-mas MacBook kezdődik ilyen áron, amiben csak 8GB RAM van Intel Irie grafika, és ami a legnagyobb érvágás szerintem, 128GB ROM.

2020. febr. 22. 10:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ilyen célra mindkét gép teljesen alkalmatlan, fele ennyiért sem lenne jó vétel. Ennyi pénzből monitorral mindennel összeraksz ma egy 12 magos asztali gépet 32gb rammal, 4tb hdd vel, 1tb ssd vel.
2020. febr. 22. 12:06
 2/5 anonim ***** válasza:
71%

És az asztali gépet cipeli majd magával, ha épp nem otthon kell filmet vágnia?

nem véletlenül akar laptopot venni..

Leírtak alapján jó vétel, kéz alatt veszed?

2020. febr. 22. 13:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Aham, tök reális a buszon videót vágni. De ha mindenképp laptop kell akkor miben más a helyzet? Bármelyik 500 ezres(új) gép jobb ennél, 6-8 magot, 16gb ramot, nagyobb ssd t és sokkal jobb kártyát kapsz. Plusz garanciát. Segítene ha az apple nem ugyanazt a gépet árulná ugyanazon a prémium áron n+1 évig, de úgy látszik a vásárlók pofánfingásában több üzleti lehetőség van. :)
2020. febr. 22. 14:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem pont buszon, pl egy hétvégés progam keretére el kell utaznia, oda nem cieplheti a gépet :)

Tény, hogy túl vannak árazva az apple cuccok, de őt apple érdekli, akkor miért Pc-t ajánljunk neki?

2020. febr. 22. 14:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Kösz mindenkinek a tanácsokat.

Nem akarok Windowsos gépet. Eddig ami volt, azzal csak a baj volt, ami meg a jelenlegi munkaeszközök, annak az értéke kb 3000€... Na, az jól működik... Általában...

Szóval szeretném megpróbálni az Apple notebookját, azért is tettem fel a kérdést.

És igen, amit írtam, azt használtan vettem volna, de végül egy 13-mas 2019-est rendeltem újonnan. Nem feltétlenül van szükségem a 15 colos méretre, és kinézetre is jobban tetszik a kisebb.

Kösz mindenkinek a választ :) mindenkinek ment a zöld kéz.

2020. febr. 23. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!