Win 10 túlél egy Intel - AMD deszkacserét? Intel jó régi AMD meg legújabb
Tudom volt már kérdés de azért megkérdem: mit szól majd a Win10 egy full alaplap + CPU cseréhez? Ráadásul Intel AMD?
Egy koros 4. gen LGA 1150 Intel deszkát + CPU-t dobnék ki, és lenne egy egyelőre nem tudom milyen de friss, 1 éves AM4-es deszka és Ryzen CPU.
VGA ugye marad, de mivel hang háló és minden egyéb a deszkán van így azok is csere.
Mit szól ehhez a Win10? Túléli?
Mert havernál egy 4. gen Intel ---> 8. gen Intel cserét simán túlélt a Win10. De az Intel Intel csere volt.
!!!!
Kérem a válaszban mellőzük a dumát hogy "telepítsd újra" nem ez a kérdés.
kék halálozni fogsz.
én tapasztalatból mondom, de lehet hogy nem és szerencséd lesz.
"kék halálozni fogsz."
Nem fogok. Immáron saját tapaszlatatból mondom, mert megtörtént. Láttam egy detecting new devices üzenetet, a vinyó pörgött mint állat, majd restart és megy minden.
egy gebasz van nem tudom van-e jelentősége mindenhez manuálisan feltettem a drivert (gyártói oldalról) de a device managerben van egy "unknown PCI device" és még drivert se kereshetek hozzá mert azt se tudom mi az.
Minden működik egyébként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!