Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Win 10 túlél egy Intel - AMD...

Win 10 túlél egy Intel - AMD deszkacserét? Intel jó régi AMD meg legújabb

Figyelt kérdés

Tudom volt már kérdés de azért megkérdem: mit szól majd a Win10 egy full alaplap + CPU cseréhez? Ráadásul Intel AMD?

Egy koros 4. gen LGA 1150 Intel deszkát + CPU-t dobnék ki, és lenne egy egyelőre nem tudom milyen de friss, 1 éves AM4-es deszka és Ryzen CPU.

VGA ugye marad, de mivel hang háló és minden egyéb a deszkán van így azok is csere.

Mit szól ehhez a Win10? Túléli?

Mert havernál egy 4. gen Intel ---> 8. gen Intel cserét simán túlélt a Win10. De az Intel Intel csere volt.

!!!!

Kérem a válaszban mellőzük a dumát hogy "telepítsd újra" nem ez a kérdés.

2020. febr. 21. 11:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Túl éli. Csere előtt érdemes a jelenlegi alaplap drivereit letörölni ha vannak. Beleértve az integrált hardware-k drivereit is.
2020. febr. 21. 11:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

kék halálozni fogsz.

én tapasztalatból mondom, de lehet hogy nem és szerencséd lesz.

2020. febr. 21. 12:46
 3/7 A kérdező kommentje:

"kék halálozni fogsz."

Nem fogok. Immáron saját tapaszlatatból mondom, mert megtörtént. Láttam egy detecting new devices üzenetet, a vinyó pörgött mint állat, majd restart és megy minden.

2020. febr. 21. 12:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Windows 10 túléli az ilyesmit, elég jól stresszelhető. Windows 7 valószínűleg már rég kékhalálozott volna.
2020. febr. 21. 13:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Na ja, anno a WIn98nak még csere se kellett az állandó kékhalálhoz.
2020. febr. 21. 15:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Én amd-ről váltottam intelre win 10 alatt minden probléma nélkül. Azóta is repeszt.
2020. febr. 21. 19:00
 7/7 A kérdező kommentje:

egy gebasz van nem tudom van-e jelentősége mindenhez manuálisan feltettem a drivert (gyártói oldalról) de a device managerben van egy "unknown PCI device" és még drivert se kereshetek hozzá mert azt se tudom mi az.

Minden működik egyébként

2020. febr. 21. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!