Az Asus Geforce GTX 750 Ti OC 2Gb GDDR5 128 bit milyen videó kártyának számit most?
Elmennének rajta akár a mostani játékok is?
Másik: milyen cpu lenne való hozzá? Kell az I5-9400F hozzá vagy gyengébb is elég lenne?
Egy 7 éves belepő szintű kártya szóval igencsak gyengusz. Néhány játék konkrétan élvezhetetlenül futna rajta szóval szerintem már nem éri meg.
Az I3 szintén felejtős mivel 4 mag 4 szál már nagyon kevéske 2020 ban. Az 9400F meg szerintem kissé túl árazott ehhez képest mert az is csak 6 szálas és nem is húzható.
Ár érték arányban legjobban egy Ryzen 5 1600 AF el és egy RX 570 es videokártyával járnál. Ez alá nem érdemes menni szerintem.
Köszönöm a válaszokat.
Ha mégis meghagynám (nem akarok újra 50 ezret kiadni VGA-ra) akkor ennek max kihasználására milyen proci lenne jó választás?
Pár régi játék csak elmenne rajta. Most 2.gen.I3 van és FarCry, Witcher, Assassin egész jól megy vele.
Hát, egy ilyen kártyát pl. egy RDR2 vagy Wolfenstein: Youngblood lazán megfektetne.
Processzorból is erősen ajánlott legalább 6 magban gondolkodni. Ryzen 5 1600AF például verhetetlen ár-érték arányt kínál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!