Melyik színű lyukba kell a gépemhez csatlakoztatni a hangszórót?
Két kis hangszóró összecsatlakoztatva.ELőről ott ahol az usb-t kell ott nem szól.Hátul meg van fekete, fehér, narancs, rózsaszín és kék.Melyikbe kell bedugni?
És nemkell telepíteni ugye?
zöld szokott lenni a hangszóró, rózsaszín a mikrofon, a többi színkódot meg nézd meg itt:
De a zöldben már van 1 másik ami a géphez vissza van vezetve 1 kis kábelen egy másik lyukba.
Gondolom látszik h tizenéves csaj vagyok.Csak nézni akartam egy filmet gépen de túl halk a gépen a kis hangszóró.:(
Nem tudom.:)
Kipróbálom...
Ömm...szól de olyan halkan h na szal nem hallok 1 szót se.És maxon van a ahngerő.A másik gépen persze jó lenne csak ott alszik a család abban a szobában:@
látszik hogy tizenéves csaj vagy :D
Én tizenéves fiúXD De legalább értek hozzá
Valószínű hogy a windowsban nem vetted fel a hangot
Van lent a jobb alsó sarokban az óra mellett egy kis balra mutató nyíl na azt nyomd meg és előjön pár ikon köztük lesz egy kis hangszóró ikon ha rákattintasz ott is emelheted még a hangerőt. Hátha ott vette le valaki és azért halk! Vagy talán a lejátszó programban is le van vége.
Ennyire nem vagyok tizenéves!A hangszóró jelét már ismerem és az fel van véve teljesen!Mondom h maxon van a gépen mindenhol ahol csak lehet!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!