Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik színű lyukba kell a...

Melyik színű lyukba kell a gépemhez csatlakoztatni a hangszórót?

Figyelt kérdés

Két kis hangszóró összecsatlakoztatva.ELőről ott ahol az usb-t kell ott nem szól.Hátul meg van fekete, fehér, narancs, rózsaszín és kék.Melyikbe kell bedugni?

És nemkell telepíteni ugye?

2010. júl. 23. 21:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

zöld szokott lenni a hangszóró, rózsaszín a mikrofon, a többi színkódot meg nézd meg itt:

[link]

2010. júl. 23. 21:21
 2/12 A kérdező kommentje:

De a zöldben már van 1 másik ami a géphez vissza van vezetve 1 kis kábelen egy másik lyukba.

Gondolom látszik h tizenéves csaj vagyok.Csak nézni akartam egy filmet gépen de túl halk a gépen a kis hangszóró.:(

2010. júl. 23. 22:02
 3/12 anonim ***** válasza:
Az miért nem megoldható, hogy amíg nézed a filmet kihúzod és bedugod azt a hangszórót amivel rendesen tudnál filmezni?
2010. júl. 23. 22:16
 4/12 A kérdező kommentje:

Nem tudom.:)

Kipróbálom...

Ömm...szól de olyan halkan h na szal nem hallok 1 szót se.És maxon van a ahngerő.A másik gépen persze jó lenne csak ott alszik a család abban a szobában:@

2010. júl. 23. 22:24
 5/12 anonim ***** válasza:

látszik hogy tizenéves csaj vagy :D

Én tizenéves fiúXD De legalább értek hozzá

Valószínű hogy a windowsban nem vetted fel a hangot

Van lent a jobb alsó sarokban az óra mellett egy kis balra mutató nyíl na azt nyomd meg és előjön pár ikon köztük lesz egy kis hangszóró ikon ha rákattintasz ott is emelheted még a hangerőt. Hátha ott vette le valaki és azért halk! Vagy talán a lejátszó programban is le van vége.

2010. júl. 23. 22:28
 6/12 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem a gépen a videolejátszóban nincs maxon a hangerő, vagy esetleg a Windows-os rendszerhangerő van levéve.
2010. júl. 23. 22:31
 7/12 A kérdező kommentje:

Ennyire nem vagyok tizenéves!A hangszóró jelét már ismerem és az fel van véve teljesen!Mondom h maxon van a gépen mindenhol ahol csak lehet!

:)

8/12 A kérdező kommentje:
A W.hangrendszert nem tom h melyik. hihi:)
 9/12 anonim ***** válasza:
ez érdekes pedig valahol csak le van véve!
2010. júl. 23. 22:37
 10/12 A kérdező kommentje:
Na jó de hol?Mert mikor visszatettem a másikat ami először volt benne úgy megy rendesen ahogy szokott.Ezekszerint a hangszórón van vmi.De hol és mi és miért nem találom.Nincs rajta semmi tekerő meg ilyenek.
2010. júl. 23. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!