Milyen laptopot válasszak egyetemre?
Nem a márka a lényeg igazából, hiszen ők csak a házat csinálják, belül ugyanúgy Intel, Nvidia, AMD a fő alkatrészek gyártója mindnél. 200 ezer körül már nagyon nem tudsz melléfogni. Azt neked kell tudnod mondjuk mekkorát szeretnél 15.6 col az átlag méret de vannak 12 14 és 17.3 colos kijelzővel szerelt laptopok.
Amit előttem is írtak legyen benne SSD, én ma már 8GB ram alá sem adnám most már lehet 200 alatt ennyivel szerelt gépet kapni.
Erre a célra én a helyedben vennék 70-80 körül egy használt gépet. A maradék pénzt félre raknám, aztán ha a későbbiekben kell egy erősebb gép, akkor már van rá 120.000 kezdő tőke.
Nem használtat hanem újat szeretnék :) ezekről hallottam jókat: Dell, Lenovo, Asus, Hp
Melyik a jobb?
"ezekről hallottam jókat: Dell, Lenovo, Asus, Hp
Melyik a jobb?"
Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy Citroen, Peugeot, Renault, Fiat, melyik a jobb?
Ott se mindegy, hogy Renault Twingo vagy Megane vagy Fiat Seichento vagy Bravo... laptopnál se mindegy, mi van benne.
Használt laptopot soha nem vennék. Ki tudja milyen rejtett hibája van, soha nem derül ki az átvételkor, csak utána használat közben, és akkora különbség nincs az árakban, hogy megérje kockáztatni.
Amire te akarod használni felesleges 200 ezres laptop.
Én ilyet vettem, sztem ez tök elég.
Ebben SSD van, nem HDD, tehát nagyon gyors.
8 GB ram van benne, tehát sok weblapot meg tudsz nyitni forráskeresésénél.
Nagy felbontású, szépek rajta a videók, ha azok is nagy felbontásúak.:)
Media Marktban most is akciós, kb 140-ért megkapod.
#18: Kivéve, hogy vannak cégek, amin használt (tipikusan nagy cégektől 3 év után leadott, de tökéletes állapotú) üzleti gépeket adnak el garanciával.
Ezek a gépek újonnan fél millióba kerülnek, és 3 évesen megkapod őket 80 ezer körül, 1 év garival. Na, azokat nyugodtan meg lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!