Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 512-es ram jobb mint a 768-as?

512-es ram jobb mint a 768-as?

Figyelt kérdés
sziasztok lenne egy kérdésem.4-5 éve van a gépem és azota egyszer se lett tuningolva.egy hete kaptam egy gépházat aminek a procija 2,4 ghz-s a régié pedig 1,7,ghz-s ezért lecseréltem,a ram 512-es volt benne ezért megpróbáltam kivenni a régiből az 512-es ramot és átraktam a mostaniba de abba 2x256-ram volt ezért kivettem az egyiket és beleraktam az 512-eset így lett 768mb szerencsére sikerült is hiba nélkül.de amikor kipróbáltam a játékokat (nfs carbon,tony hawk american wasteland,pop two thrones)észrevettem hogy kicsit akadoznak,pedig az 512-esen szépen mentek,arra gyanakszom hogy mind a kettő ram samsung márkájú volt és ami a régibe volt azt már nem tudomLaughing hard de biztos nem samsung volt és lehet hogy nem bírják egymást.ha tudtok valami tanácsot hogy visszacseréljem vagy maradjon vagy.... azt nagyon megköszönném és bocsi a hosszú levélért,és bocsi hogy ilyen gyp-sen irtam le de nem nagyon értek még a ramokhoz
2010. júl. 23. 19:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen alapjáraton jobb a 768, de nem minden márka kedveli egymást.
2010. júl. 23. 19:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyértelmű,hogy a több ram az csak jó. Valószínüleg az akadás azért van,mert ütköznek a ramok. Próbáld meg átcserélgetni különböző szlotokba. Szóval pl a két samsungot tedd egymás mellé vagy pont egymástól külön. Pucold ki a szlotokat,nézd meg,hogy normálisan érintkezik-e és nem biztos,hogy ram van a dologban. Lehet újra kell telepítened az alaplapot,mert nem ismeri fel normálisan a ramokat. Lehet az is,hogy új windowssal minden tökéletesebben futna. Illetve növeld meg a chache memóriát.
2010. júl. 23. 19:12
 3/5 A kérdező kommentje:
lehetséges hogy a portol nem érintkezik rendesen mert amikor kinyitottam 100 kilo por jött ki belőle vagy rosszul rakhattam bele de ha az se segít akkor reinstall.köszi
2010. júl. 23. 19:30
 4/5 anonim ***** válasza:
úúú jaj ezt a gépigényre is beírtad láttamXD
2010. júl. 23. 22:32
 5/5 yuda ***** válasza:
Véleményem szerint egyszerűbb a megoldás: a 256 os Ram órajele kisebb,és ehhez "butítja" a 512 esét is. -másszóval régebbi típusú. - akár meg is nézheted,csodálkoznék ha nem ez lenne.
2010. júl. 24. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!