Elromlott a monitorom tápkábele és sehol nem találok típus számra pontosan megegyezőt hozzá, hol lehet kapni?
a tápegység része nem jó
de mivel fröccsentett
ezért nem lehet szét szedni rendeltem samsung márkaszervízben újat, bár elég drága volt
Samsung márkaszerviz egyébként sem javíthat semmit áramköri szinten, tiltja a szerződésük. Még lejárt garanciájú készülékekben is csak egész panelokat cserélhetnek.
Ilyen dobozt meg pláne nem szedhetnek szét, mert törés / roncsolás nélkül nem megy, utána meg már életvédelmi szempontból is vállalhatatlan, gányolás.
Közben elfelejtettem, amit még akartam írni: az mondjuk túlzás, hogy nem lehet szétszedni, hiszen magam is szedtem már szét és ugyanúgy javítható, mint bármilyen más tápegység.
Más kérdés, hogy hivatalosan ki meri vállalni, ha esetleg baleset származna belőle, azt nagyon megszívhatja. Vagy nagyon jól vissza kell zárni, ragasztani, hogy még folyadék se mehessen bele.
Saját célra, barkácsolni megint más eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!