X4 860k egy Gtx1060 6GB-al?
Figyelt kérdés
Kérdés hogy dobna-e a játékélményen a kártya vagy esetleg értelmetlen mivel a proci túl gyenge?
Jelenleg ezt a procit használom egy r9 380 2gbal,nem rossz annyira ez a kombó mert a legtöbb játek ami 1-2 éves simán megy, de pl az Apex Legends már szerencsétlenkedik pl. betölti a melletem lévő kő texturáját de aztán meg megint csúnya lesz a felülete,és ezt így mindennel ami körülöttem van kb egyszerre, egy ideig elég jól ment a játék de manapság már nem igazán (gondolom fejlesztgetik)
#CPU #erős gpu
2020. febr. 13. 12:35
1/4 anonim válasza:
Jelentősen erősebb a 1060, de szvsz ott már lenne CPU limit. Attól persze még megveheted nyugodtan, bár akkor már inkább RX 580-at választanék.
Hogy a proci kevés-e egy játékhoz, azt legkönnyebben MSI Afterburnerrel tudod megnézni.
2/4 xKakashix válasza:
igen proci picikét gyenge, főleg cpu igényes játékoknál elég nagy lesz a bottleneck..
3/4 anonim válasza:
Gtx 1060 6GB mellé legalább AMD Ryzen 5 2600 vagy Intel Core i5-9400 lenne megfelelő.
4/4 A kérdező kommentje:
Megvettem mert nagyon olcsó volt, kinéztem mellé egy i5 8400at is, egyébként igen van egy kis bottleneck néha ha túl felnyomom a grafikát mert van 90fpsem de mégis mintha futna aztán megálna aztán hirtelen utolkellene érnie magát a képnek, kicsit érdekes látvány de nem bántam meg elég jó kártya, köszi a választ egyébként
2020. febr. 15. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!