Vettem ssd-t a laptopomba, ugyan olyan tetű lassú?
Dell inspiron 3521-ről van szó, windows 10 64 bit enterprise verzió.
Először egy másik verziót raktam fel, eufi-s rendszerűt, de az állandóan kifagyott/kék halált halt, így visszaraktam egy régebbit, ami legacy-s.
crucial bx500 ssd.
Mi lehet a gond?
"Konkrétizáld mi az ami lassú?"
A szomszéd füve mindig zöldebb.. ;)
kb :)
Lassú nálam: ha megnyitom a böngészőt, és eltelik 10 másodperc amíg ténylegesen megnyitja.
Okostelefon szinű gyorsaságot akarok, hogy minden gyorsan reagáljon. Gondolom irreális elvárás, egy ilyen belépőszintű laptoppal szemben :~\
Olyan tört verziót kellene keresned, ahol nem csak úgy brutálban bányásztatják a géped, hanem figyeli hogy mikor mennyire használod.
Ne adj isten, vehetsz is 2-3 ezerért mostanában és felrakhatod azt.
Tehát ahogy írták, felejtsd el azt a csoda windows.
Szépen töltsd le az MStől és telepítsd.
Aztán vegyél egy license kulcsot emagon, jófogáson vagy ahol akarsz, lesz 30napod erre.
Aztán örülj.
Újrahasznosított és hardveraprótól emagig bárhol.
A hardveraprón újak vannak és garanciát adnak rá hogy működni fog de ott drágább, mint írtam 3 körül van az átlagár.
Ennyiért tényleg jó, veszek is egy pro-t :)
Ha beírom a kapott serial key-t windows aktiválásánál, akkor automatikusan átvált a megvásárolt verzióra, vagy újra kéne telepíteni, a microsoft oldaláról leszedett fájllal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!