Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki elmagyarázná röviden...

Valaki elmagyarázná röviden hogy is működik ez az fps?

Figyelt kérdés

Van egy notebookom aminek 120hzes a kijelzője.

A tudásom alapján (ami nem hiszem hogy jó) max 120 fps lehet egy játékban.

Viszont ha nincs sehol fps korlát beállítva ugyan úgy a régi és új játékoknál sem megy 50 fölé legyen az low vagy high beállítás.

Ezt lehet valahogy orvosolni?

Tudom hogy nem egy asztali videó kártya szintjén van, de azért ha egy játéknak bőven megvan a gépigénye miért nem meg az fps fentebb az említettnél?

2020. febr. 8. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:
A VGA driverben kéne megnézned, lehet, hogy ott a felbontással együtt csak 50Hz van beállítva.
2020. febr. 8. 18:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Win 10 alatt: jobb klikk asztalra - klikk képernyő beállítások - klikk speciális megjelenítési beállítások - klikk képernyő illesztőprogram tulajdonságai a következő kijelzőhöz - klikk a felugró ablakban a monitor fülre.

Itt 120Hz-en kéne lennie a frissítésnek.

2020. febr. 8. 19:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen azon is van
2020. febr. 8. 19:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha grafikai beállításoktól függetlenül alacsony az fps, akkor nem a grafikával/videokártyával van a baj, hanem mondjuk a processzorral, lehetséges, hogy túl gyenge 120 fpshez.
2020. febr. 9. 00:54
 5/7 A kérdező kommentje:
I7-7700HQ a processzor, 1060 6gb a videó kártya.
2020. febr. 9. 01:11
 6/7 A kérdező kommentje:

Ja és tegnap a videó kártya driveret frissítettem és az újabb játékok is 60+ fpsel mentek és érezhető is volt a különbség.

De mikor újrainditottam a gépet akkor minden a régi volt.

2020. febr. 9. 01:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Az I7-7700HQ ma már gyenge. 15 ezres asztali processzorok szintje.
2020. febr. 9. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!