A kettő közül szerintetek melyik gép jobb ár/érték arányban?
Tudom, hogy egyik sem egy csúcsmodell, de csak általános használatra kell (internet, Office, tárgy/vizsgafelvétel, filmezés)
1) [link]
2) [link]
Az a gond, hogy 150 a limit. 8GB RAM, SSD, Full HD kijelző stb... értem én, hogy ez is kéne, az is kéne, csak ha minden szempontból azt írom a szűrőbe, ami kéne, akkor 300 ezres gépek jönnek ki. Amúgy engem az előző gépemnél sem zavart a sima HD, illetve a 4GB RAM-ot tudom bővíttetni...
Még ez játszhat:
Leginkább amúgy a 135 ezres gépre hajlok.
Mégiscsak FullHD, ami a film/sorozatnézéshez jobb. Nekem az előző gépemen nem volt gond a HDD sebességével (tudom, hogy más különbség is van az SSD-vel), illetve a 4GB RAM-mal sem volt gondom, bár azt tudom bővíteni.
Az eddigi gépem (azért kell új, mert tönkrement):
Intel Pentium Quad CoreTM N3700 2.4 GHz, 4GB RAM, 500 GB HDD, Nvidia 920M 1GB (Asus)
A 3. ra voksolok.
Mert 10. generációs intel i3 processzorja van szóval tényleg überfriss cucc!
m2 NVME SSD van benne, szóval 8 GB ddr4 rammal 15 másodperc alatti windows 10 indulás van.
Bocs, rossz lett a link.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!