8 giga ram elég a mai játékoknak?
Figyelt kérdés
16 giga meg ennél nagyobbat én fölöslegesnek tartok2020. febr. 6. 18:21
1/5 anonim válasza:
16GB már FHD-n is elkél, igaz attól függ mivel játszol. AC Odysey, BF 1-5 , Tomb Raiderek nálam olyan 10gb ramot esznek nyilván a win is levesz ebből valamit. Azt mondom jelenleg már kell a 16gb ram, ennél több viszont felesleges.
2/5 anonim válasza:
Nem minden esetben, például magasra húzott grafikai beállításoknál már sokszor kevés. Illetve háttérben futó alkalmazásokat be kell zárogatni, ami megint csak nem túl kényelmes dolog. Amondó vagyok, ma, 2020-ban 12 vagy 16 GB memória igenis ajánlott játékos gépbe, 8 az abszolút minimum. Szerencsére épp nem túl drágák a modulok.
3/5 anonim válasza:
Az lehet hogy te feleslegesnek tartod de ahogy előttem is írták néhány játék mint pl a BF5 multiban már a 16 gigát is ki tudja maxolni nem hogy a 8 at főleg ha valami megy a háttérben is. Persze menni fog 8 al is de nem lesz olyan sima, folyékony a játékmenet mint 16 vagy 32 vel
4/5 anonim válasza:
Reboant - Endless Dawn játszásnál gond lenne a 8 gb rammal.
5/5 Barát Csaba válasza:
A mai játékoknál egyértelmüen jó ha van 16 giga! 16 gigánál ne vegyél kevesebbet! Mindenképpen ez legyen a minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!