Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baja a hangrendszer...

Mi lehet a baja a hangrendszeremnek?

Figyelt kérdés

Van egy KINYO S-630 5.1-es hangfalszettem és egy Approx appPCIE51 hangkártyám. megfelelően csatlakoztatva a középső két hangszóró(CEN+SUB) egyátalán de semmi hangot nem akar adni(se a kártya szoftverén nincs lenémítva, senem törött a kábel.) A másik probléma, hogy nincsen 3D hangzás, olyan játékok, minmt pl Scrap Mechanic vagy Farming Simulator 17, ahol van 3D, csak az első hangszórókat használják minde első, mind hátsóként, azaz csak elhalkul, majd felerősödik a hang. A windowsban a megfelelő hangprofil van beállítva.

Lehet hogy szétcsúszott egy csatlakozó a mélyben(az agyban)? melyik?

másra nem tudok gondolni, de ha valakinek volt hasonló problémája, legyen szives írjon, tanácstalan vagyok...

#hang #hangkártya #hangrendszer #Approx #KINYO #hangzórendszer
2020. febr. 5. 21:51
 1/3 anonim ***** válasza:
akkor a driver probléma kizárva???
2020. febr. 5. 22:00
 2/3 A kérdező kommentje:
ja igen, fent vana driver, annak a problémája kizárva
2020. febr. 5. 22:05
 3/3 Shaddark ***** válasza:

Én mindenképpen kipróbálnám egy másik géppel is, így 100%-ra ki tudod zárni a szoftver hibát.

Pl. egy laptoppal ha van ismerősnek ilyen.

Mondjuk ha jól gondolom most töltötte be a 10. évét, ilyenkor már minden lehet...

2020. febr. 6. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!