Melyik a jobb vétel játékra?
Figyelt kérdés
Max 300 a keretem erre. Mai címek 1080p-ben azért jobb FPS-el lenne a cél lehetőleg több mint lowon.
2020. febr. 5. 15:35
1/5 anonim válasza:
300 kiadni egy gépre nagy pénzszórás! 150 körül már korrekt gépet lehet összerakni, amivel lehet játszani is.
2/5 anonim válasza:
#1. válaszadónak, Ha laptopot nézett akkor valószínűleg nem fog összerakatni gépet, illetve megnézném hogy mikor fog bárki is 150-ért egy olyan gépet összerakni ami a mai címeket jól viszi.
A linkek egy laptopra visznek rá, melyik lenne a másik?
4/5 anonim válasza:
Én a helyedben a Lenovot választanám. Specifikációban a két gép szinte megegyezik, a ROG nem fog többet nyújtani nála. Van a családban is egy Y540, igaz nem gamingre használva. Ahogy nézem a 1080p-ben a RDR2 Medium/High- High grafikán 50-60 fps-t simán hozni fog, COD MW 2019-ből Highon a 60-at fixen hozni fogja. Illetve a FH4-nél is elvárható ez a teljesítmény. Talán még amire beneveznék egy külső HDD hogy több hely legyen.
5/5 A kérdező kommentje:
Én is igy gondolom jó lesz a lenovo, yt videók alapján, meg tartalék is van benne egy 2-3 évet csak kibír, max majd eljutok vele low beállításokra.
A rog különbözetén meg esetleg egy win10et veszek rá.
2020. febr. 5. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!