Mit tegyek, ha nincs lemezmeghajtóm? Hogyan csatlakoztathatnék lemezt a géphez?
Nyáron vettem magamnak egy új számítógépet, viszont a gépházon nincs lemez bemenet, mivel gondolom a mostani játékok nagy része nem lemezes, hanem kódos.
Most, viszont előszedtem 2000-s évek kedvenc játékát The Sims 2 sorozatot kb. 20 lemezzel, de mivel nincs lemezmeghajtóm nem tudom használni őket!
Hogyan tudnám használni őket? Van ennek valami módja, amivel megoldhatnám a problémát?
Két megoldás is létezik erre a gondra!
1.:Valamelyik barátodnak biztos van DVD-je akkor megkéred őt és át másoljátok USB kulcsra és kész!
2.:Veszel egy DVD meghajtót és beszereled vagy valamelyik barátod aki ért hozzá beszereli neked a gépedbe és ennyi!
Egy harmadik alternatíva ha az első kettő nem megoldható!
3.:Letöltöd az internetről azokat a játékokat ha az első két megoldás nem megoldható!
Érdekes megfogalmazás. "nincs lemez bemenet" :D
Ha arra a lapos fényes diszkosz alakú izére célzol: úgy hívják hogy DVD.. Más néven: ODD
USB port biztos van a gépeden. Veszel egy USB-s külső DVD írót (kb 10eFt) és abba teszed a lemezt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!