RX5700 XT vagy RTX 2060 Super?
Hello mindenki.
Sapphire Nitro+ RX5700XT
vagy
MSI Gaming X RTX 2060 Super
?
Configom:
R5 3600
16GB 3000mhz ram
650W psu
FHD 144hz monitor
Én igazábol csak nVidia driverek miatt és GeForce Experience miatt venném az RTX-et mert ehhez már hozzá vagyok szokva és 2060 super sokkal hűvősebb kártya.
Szerintetek? Ti melyiket vennetek?
Szia
Nekem egy sapphire Radeon RX 5700 xt van a blowler hűtésű és a, tévhitek ellenére nem olyan forró és egyáltalán nincs porszívó hangja nem feszeltem alul és nincs egyedi venti beállítás se és tökéletesen működik.
Viszont haveromnak pont egy Sapphire Nitro+ RX5700XT a 2 ventis és panaszkodik rá hogy hangos a ventije és 80-85fok között van.
Mondtam neki vigye vissza gariba mert sztem gyári hibás rosszat fogot ki megesik.
hát ami nekem van az 85-92 fok nekem az 1 ventis van.
Ennél Sapphire Nitro+ RX5700XT a 60-70 fok a normális.
azt nemtudom nekem 21:9 - 60hz a monitor
nekem megvan a 60fps bár nem mindenhol vannak azé durva játékok breakpoint pl ha mindent felhuzzok maxra vagy annál feljebb azé ott csak 40-50 de enznemvagyok a 200fps mániás nekem elég ha már nem akad a játék.
az nvidia nál az rtx funkciók még alig pár játékban van de minden ember más van aki nvidia át szereti van aki ati.
igazából te veszed neked kell eldönteni én mindig is ati is voltam en bennük bizok meg eddig nem csalodtam csak 1x msi rx580 armor vga az 3 hónap és meghalt de ezen kívül nemvolt gond velük
na ez jó kérdés a bolt nemtudta meg mondani 5 hétig vártam a gariban volt és végül a bolt vissza, adta a pénzt azota se tudom mi volt a baja
nálam azt csinálta hogy pcie 16x3.0 helyzet csak x8 2.0 án ment alig volt fps ahol eleinte megvolt a 60 ott alig 25 és irdatlan forró volt, és hangos is rá ladásul többet fogyaszutot mint kellet volna neki, legalabbis az aida és a hwinfo szerint.
a boltbak a beszáliton semmit nem mondott úgyhogy konkrétan nemtom mi volt vele
Lehet gyárhibás volt.
Egyébként már eldöntöttem hogy rx 5700 xt veszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!