Ezek közül melyik laptopot ajánljátok átlagos egyetemi használatra? (lent)
Filmnézés, zenehallgatás, Office 2019, internetezés (facebook, tárgy- és vizsgafelvétel, youtube), orvosin tanulok, tehát nem fogok nagy gépigényű tervezőprogramokat használni, meg játszani se szoktam.
1) [link]
2) [link]
3) [link]
4) [link]
5) [link]
6) [link]
Az Office miatt mondjuk inkább a Win10-es gépek felé hajlok, nem szeretnék Linuxot. (Tudom, a LibreOffice is jó, de már megszoktam a MS Office-t)
Köszi a segítséget!
Sok szempont van, de kompromisszumot kell kötnöm.
Core i3, Win10, SSD, FullHD, Magyar billentyűzet, 4-8 GB RAM... 150-es összeghatárral mindent nem lehet.
Most arra hajlok, hogy az 1 TB-os (HDD) Dellt veszem meg, pár évre jó lesz. Ha meg meghibásodik a HDD, veszek majd helyette 20 körül egy SSD-t bele.
És ez? Ez árban már nagyon a plafon, de jónak tűnik (a Win10-et leszámítva):
Nem tűnik rossznak, de ennyi pénzért hp-t ne!
Sulinkban hasonlóak vannak, a billentyűzetük valami mocsok, a műanyag ház csoda hogy nem törik szét attól hogy felnyitom a kijelzőt, akksik max 2 óra, plusz így egy év után már kopnak a fedlapok, touchpadek rendesen, billentyűzet is fakul. Amelyik tanári gép és hurcolva is van, már tisztára kifényesedett, vagy lekopott róluk a festék sok helyről.
Ezért nem ajánlom az olcsó újat. 150be olyan tisztességes dellt vehetnél használtan, csak egy billentyűzet matrica kell rá 500ft-ért.
Win10-zel meg ne törődj, ebayról egy kód 600ft és egyből küldik, többször hasznát vettem.
Másik, én emagról drágább eszközt nem vennék, a garancia náluk mintha nem is létezne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!