Miért akad a gépem rövid idő után?
Ha bekapcsolom a gépet, akkor kb fél óra után fura akadásokat tapasztalok. Írás közben beírom a szöveget, de mégse ír, csak 2 másodperc után jelenik meg hirtelen, görgetésnél is így csinál. Photopshop-ban ha dolgozok, ott is.
Ha megnyitok valami programot, akkor hallom hogy felpörög a processzor hűtő. 50 °C körüli amúgy, már újra is pasztáztam.
Azóta csinál így, amióta lecseréltem a 120 GB-os SSD-t 1 TB-osra. Ketté osztottam, 300 GB-t hagytam a Windows-nak, 700 GB-n adatok vannak, de nincs megtelve.
A processzor nem hibásodhat meg? Mi lehet a baj?
Már a Windows-t is újra telepítettem.
Ha a szöveget kijelölöm, akkor is megakad, de nem mindig csinálja ezeket. Kb. 5 percenként 2-3-szor. Amúgy minden gyorsan betölt, weboldalak, játék, PS, csak felpörög a ventilátor.
Cseréltem a SATA kábelt, azt hittem jó lett, de egy óra után már megint nem jó.
Most hogy ezt írom. Közbe is megállt az írás, a ventilátor hangosabban pörgött és amikor vissza állt, akkor jelentek meg a betűk. :(
De ha nem akarsz mindent újrarakni, akkor lehúzdod a hdd-t, majd pendrive-ról linuxot indítva járatod a géped és kiderül.
Illetve a HDD gyártó oldalán lehet még bootolhatós hdd ellenőrző eszköz és akkor az kimutat pár hibát, igaz ez se 100%-os.
Jaa.... zavar van az erőben, sry :D Félreolvastam, megesik.
Akkor per pillanat nincs ötletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!