Létezik olyan router ami fogad sim kártyát és wifi+kábel kapcsolatot is létesít?
Figyelt kérdés
Szét gugliztam az agyamat, de nem találtam rá: olyan routert keresek, amibe bele tudok helyezni egy sim kártyát , és arról eszi a mobilnetet, és tudom róla szórni a wifi jelet plusz kábeles csatlakoztatást is végre lehet róla hajtani. Előny, ha nem horror áron van. Első sorban szeretném a mobil sticket kikerülni, olyan megoldást találtam én is. Köszönöm2020. jan. 27. 11:42
1/6 P.O.C. válasza:
2/6 anonim válasza:
Sokkal nagyobb a választék, ha olyat akarsz venni, ami képes mobilnet sticket kezelni.
A 15zer forintba kerülő ASUS RT-AC57U képes erre.
3/6 P.O.C. válasza:
#2: Abba nincs 4G/LTE modem, vagyis SIM kártya foglalat. Csak az ilyen USB modemeket kezeli. De azt kikötötte a kérdező, hogy azok használatát kerülni akarja.
4/6 BeefEater válasza:
Ennek egészen normális ára van (de sosem próbáltam): [link]
A Mikrotiknek van több olyan is, ami jó lehet neked.
5/6 anonim válasza:
# 3 A kérdezőnek lehet, hogy egy ilyen is jó volna, ha van stickje vagy kérhet a szolgáltatótól is, és még úgy sem kerülne túl sokba.
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!