Miért hangos a ventilátor?
Most vettem új Swif2-1201 ventilátorokat, direkt a vélemények, és a leírása miatt, utánanéztem, 18dB a max. hangereje max fordulaton, hidros nem csapágyas, mondom ez az ultimate venti akkor ennyiért.
Beleteszem a gépbe, kavar rendesen, de 12v-on egyáltalán nem halk, olyan szélzaja van hogy igencsak, még egynek is nem hogy háromnak...
És hány ilyen venti van, hogy ultrahalknak mondják, 16-18 decibel max. hangerő stb.
Akkor nincs is értelmes, halk venti?
Vagy csak az én fülemmel van baj, és teljesen elfogadott egy, a szobából alapjáraton is (még a videokártya venti fel se pörgött...) szinte kihallatszó gép, vagy valami nem stimmel?
ebben a gépházban vannak benne: [link]
És úgy látom ez méhsejt formájú. De szerintem így is bőven van hangja... Elöl pedig semmi sincs útjában hátrafelé, tök üres légtérbe fújja. Elölről lehet akkor a szívóhatás miatt a zaj?
Hát akkor a venti hibája. Noctua -t kell venni. :)
Vagy szabályozd le, a komolyabb alaplapok tudják. Csak be kell állítani silent módra.
Én ilyen rendeltem a múltkor ismerősnek:
Olcsó és teszi a dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!