Megér ez a használt PC alkatrész 150 eurót?
Figyelt kérdés
Ennyivel tartozik egy ismerősöm már jóideje, és csak így van lehetőségem behajtani, hogy ad helyette egy ilyen valamit. Totál nem értek az ilyesmihez, és nemtudom, hogy megéri-e, és el tudnám-e adni legalább annyiért, hogyn ne legyek minuszbam. Gigabyte AORUS GeForce RTX 2080, 8gb, 256bit2020. jan. 24. 13:13
1/6 anonim válasza:
Bőven, háromszor is. Amúgy mennyi idő lett volna utánanézni az árának?
2/6 anonim válasza:
Igen, még ha használt, akkor is.
3/6 A kérdező kommentje:
Látom, hogy újonnan elég drága, de aztnnemtudam, hogy használtan mennyit ér, és hogy van-e ember aki ennyit ad érte
2020. jan. 24. 13:35
4/6 meszike91 válasza:
És működik is? Mert akkor az ismerősöd nagyon hülye.
5/6 anonim válasza:
Kicsit gyanús a dolog, hiszen megtehetné, hogy jóval drágábban eladja, és neked csak a pénz egy részét adja oda. Előfordulhat, hogy nem minden kerek azzal a kártyával. Pl. valami más GPU van benne, vagy ilyesmi...
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Végül jól jártam a dologgal. Fb marketplacen meghirdettem 150ezerért, és 30 perc alatt több mint 50 üzenetet kaptam. Még aznap elvitték a meghirdetett áron.
2020. febr. 18. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!